Piatra Neamt este o destinatie turistica frumoasa si diversa, oferind o multime de experiente interesante si memorabile. Aici, oaspetii pot explora Turul lui Stefan, un monument istoric impresionant, sau pot urca pe Muntele Cozla pentru a admira privelistile panoramice asupra orasului si a zonei inconjuratoare.
Telegondola – urcare pe muntele Cozla, apoi recomandam coborarea la pas (aprox. 30 min).
O sa aveti parte de o priveliste superba.
La Caiace (terasa pe malul lacului) sau terasa SWEET & SOUR by Lake + fosta Cetate Dacia Petrodova (doar in sezonul cald).
Lacul Cuejdel este cel mai mare lac de baraj natural din tara si se intinde pe teritoriul comunei Garcina, judetul Neamt. Desi nu este la fel de cunoscut ca Lacul Rosu, acest lac s-a format in aceleasi conditii ca si primul si este la fel de spectaculos.
Masivul Ceahlău este un masiv muntos aparținând de Carpații Orientali, situat pe teritoriul județului Neamț. Cele mai înalte vârfuri sunt Ocolașul Mare (1907 m) și Toaca (1904 m).
Parcul este amplasat la poalele Masivului Ceahlău, în stațiunea Durău, înconjurat de natură. Considerând că parcul de vară este amplasat în perimetrul Pârtiei Durău, spațiul este unul deschis, cu o privelijște uimitoare. Turiștii pot ajunge ușor la Parcul de Vară, navigând către locația permanentă a Pârtiei Durău.
Lacu Roșu este o stațiune situată în Carpații Orientali, fiind înconjurată de către Munții Ceahlău și de către Munții Hășmașu Mare.
Stațiunea și-a luat numele după lacul de aici Lacul Roșu, un lac de baraj natural, aflat lângă Cheile Bicazului.
Cetatea Neamț (cunoscută impropriu sub titulatura Cetatea Neamțului) este o cetate medievală din Moldova, aflată la marginea de nord-vest a orașului Târgu Neamț (în nord-estul României). Ea se află localizată pe stânca Timuș de pe Culmea Pleșului (numită și Dealul Cetății), la o altitudine de 480 m și la o înălțime de 80 m față de nivelul apei Neamțului.
Casa memorială Ion Creangă din Humulești este un muzeu memorial înființat în casa în care s-a născut și a copilărit povestitorul român Ion Creangă (1837-1889) în satul Humulești (astăzi suburbie a orașului Târgu Neamț) din județul Neamț.
Timofte Elisei2025-02-18Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. O locație foarte frumoasă și primitoare cu o priveliște de vis. Casa din deal foarte potrivită pentru o familie cu copii. Minusuri: - sistemul de încălzire usucă tare aerul și a fost puțin mai dificil pt noi având și bebeluș. - ultima parte din drumul de access este neasfaltata și nu am putut urca până sus în condiții de ninsoare. S-a rezolvat cu ajutorul proprietarului. Regiana Gheorghiu2025-02-04Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. O căsuță a frame moderna care îmbină plăcutul cu relaxarea,iar priveliștea îți taie răsuflarea. Divin ,raiul pe pământ!!! Theodor Alexandru Mehedinteanu2025-02-02Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. O locatie de vis in care te poti relaxa impreuna cu persoana draga. Recomand din suflet. Curatenie , comfort,amabilitate,relaxare, totul la superlativ. Ioana Alexandra2025-01-07Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. Superb! alexandru ghiultu2025-01-07Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. O cazare foarte frumoasa și dispune de tot ceea ce ai nevoie. Recomand cu încredere! Andrei2025-01-03Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. Un loc de poveste, o cabana foarte curată și amenajată cu bun gust. O oază de liniște, un loc de poveste. Cabana dispune de tot ce aveți nevoie, ciubar, grătar, veselă, aparat de cafea, microunde, absolut tot, gazda foarte primitoare s-a gândit la toate aceste lucruri! Ne am simtit minunat! Recomand acest loc!!! Vadim Mozdir2024-12-27Trustindex verifică că sursa originală a recenziei este Google. Un loc foarte frumos și confortabil. Oameni buni si prietenosi. Mic dejunuri delicioase. Il recomand tuturor.