Rezervare directă

Despre Noi

Cazarea la cabana "Casuta mea" poate fi o experienta romantica si confortabila, care ofera multe beneficii pentru cei care isi doresc o escapada romantica in mijlocul naturii. Iata cateva motive pentru care cabana "Casuta mea" poate fi o alegere ideala pentru cuplurile care isi doresc o vacanta relaxanta si romantica:

Cabana Piatra Neamt

Intimitate si liniste

Cabana „Casuta mea” este situata in mijlocul naturii, oferind astfel intimitate si liniste pentru cei care isi doresc o vacanta relaxanta si romantica. Cabana va fi exclusiv a voastra, fara zgomot si agitatie, astfel incat sa va puteti bucura de compania unul altuia si de frumusetea naturii.

Cabana A-frame cu cuibar

Vederea panoramica

Cabana are vedere panoramica catre lacul din apropiere, oferind o priveliste impresionanta si relaxanta. Aceasta priveliste poate fi admirata din cadrul cabanei, sau de pe terasa acesteia.

Cabana cuplu

Atmosfera romantica

Cabana „Casuta mea” are o decoratiune rustica si o atmosfera calda si romantica. Cabana are un semineu pe lemne, ceea ce poate crea o atmosfera romantica si relaxanta. De asemenea, cabana are un ciubar cu apa sarata, ceea ce poate adauga un strop de lux si confort la experienta.

Cabana cu semineu

Flexibilitate si confort

Cabana „Casuta mea” ofera multe dintre facilitatile si confortul unei case, cum ar fi o baie privata si o bucatarie utilata. Aceasta ofera o flexibilitate in ceea ce priveste planurile de vacanta si poate fi ideala pentru cei care isi doresc sa gateasca sau sa petreaca timp impreuna in intimitatea propriului spatiu.

Se încarcă...