Politica de confidentialitate Shopify pentru clientii magazinelor comercializate

Introducere 

Shopify oferă software utilizat de comercianții noștri pentru a-și conduce afacerile. Dacă ați vizitat sau ați făcut o achiziție de la un magazin comercializat de Shopify, colectăm și folosim informații despre dvs. în numele acelui comerciant. Folosim aceste informații numai la instrucțiunile comercianților noștri - aceștia aleg în cele din urmă cum și de ce să utilizeze informațiile dvs. Dacă aveți întrebări despre modul în care un anumit comerciant sau magazin utilizează informațiile dvs., vă rugăm să vizitați politica de confidențialitate a acestora.

Cu toate acestea, dacă utilizați una dintre aplicațiile noastre (cum ar fi Shop sau Frenzy), sau dacă utilizați Shop Pay pentru a stoca informațiile dvs. personale pentru a putea face checkout ușor în magazinele alimentate de Shopify, accesați pagina Informații despre aplicații pentru detalii despre modul în care colectăm și folosim informații din acele aplicații și servicii. În plus, vă rugăm să consultați politica noastră generală de confidențialitate care se aplică tuturor celor ale căror informații prelucrăm.

 Ce informații colectăm despre dvs. și de ceVă rugăm să rețineți că Shopify nu va folosi niciodată informațiile dvs. personale pentru a vă comercializa sau promova în mod independent, cu excepția cazului în care utilizați direct una dintre aplicațiile sau serviciile noastre.

 Ce colectăm 

Informațiile pe care le furnizați despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de facturare, adresa de expediere, adresa de e-mail, numărul de telefon și informațiile de plată.

Informațiile pe care le furnizați despre dvs., cum ar fi numele dvs., adresa de facturare, adresa de expediere, adresa de e-mail, numărul de telefon și informațiile de plată

Informații despre modul în care accesați site-urile noastre web, contul dvs. și platforma noastră, inclusiv informații despre dispozitivul și browserul pe care îl utilizați, conexiunea la rețea, adresa IP și detalii despre modul în care navigați prin site-urile și platforma noastră. Colectăm unele dintre aceste informații utilizând „cookie-uri” sau alte tehnologii similare direct de pe dispozitivul dvs. Pentru mai multe informații despre modul în care folosim aceste tehnologii, consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Cum le folosim 

Pentru a oferi comercianților serviciile noastre și pentru a le permite să își desfășoare activitatea - de exemplu, pentru a le permite să finalizeze o tranzacție, să verifice comenzile pentru fraudă și risc, să îndeplinească comenzile și să vă contacteze cu noi produse sau oferte

Pentru a oferi comercianților serviciile noastre și pentru a le permite să își desfășoare activitatea (de exemplu, pentru a le oferi analize despre cât de mulți oameni își vizitează magazinul și pentru a-i ajuta să depaneze și să-și îmbunătățească magazinul)

Când și de ce împărtășim informațiile dvs. cu alții 

Folosim furnizori de servicii pentru a ne ajuta să oferim servicii comercianților noștri. În afara acestor furnizori de servicii, vă vom împărtăși informațiile numai dacă suntem obligați în mod legal să facem acest lucru (de exemplu, dacă primim o hotărâre judecătorească obligatorie sau o citație) sau în cazul în care un comerciant Shopify ne solicită să împărtășim informații în numele lor.

Dacă aveți întrebări despre modul în care un comerciant sau un magazin împărtășește informațiile dvs. personale, trebuie să contactați comerciantul sau să vizitați politica de confidențialitate a acestuia.

Drepturile dvs. asupra informațiilor dvs. 

Când vizitați sau efectuați o achiziție de la un magazin alimentat de Shopify, comerciantul pe care îl vizitați sau cumpărați de la acesta vă controlează în mod legal informațiile. Prin urmare, Shopify nu decide, de exemplu, cât timp sunt păstrate informațiile dvs., deoarece acea decizie este luată de comerciant. Aceasta înseamnă că Shopify nu vă poate ajuta să accesați, să corectați, să ștergeți sau să vă transferați informațiile fără a fi direcționat de comerciant. Pentru a face o solicitare cu privire la informațiile dvs. personale, contactați direct comerciantul respectiv. Dacă ne trimiteți o cerere, vă vom transmite solicitarea către comerciantul relevant și îi vom ajuta să vă îndeplinească solicitarea. Cu toate acestea, dacă comerciantul nu mai există, este posibil să vă putem ajuta direct. De asemenea, nu vindem și nu vom „vinde” informațiile clienților dvs., deoarece acest termen este utilizat în legislația din California

 Link spre varianta in limba Engleza : https://www.shopify.com/legal/privacy/customers#rights